Омъжената двойка беше сред първите хора с висок профил, които

...
Омъжената двойка беше сред първите хора с висок профил, които
Коментари Харесай

Кръвта на Том Ханкс и съпругата му ще бъде използвана за коронавирусна ваксина

Омъжената двойка беше измежду първите хора с висок профил, които се записаха в здравно изследване

След като Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън преодоляха коронавирусната зараза, кръвта им ще бъде употребена в проучвания, с цел да помогне за създаването на ваксина против COVID-19. Двамата излязоха обществено с диагнозата си и осведомиха почитателите за положението си, до момента в който са в изолираност.

Том Ханкс и брачната половинка му Рита Уилсън се възвърнаха изцяло и им беше разрешено да се върнат в дома си в Лос Анджелис. Кръвта на холивудските звезди, които се заразиха при фотоси на биографичен филм за Елвис Пресли в Австралия, ще бъде употребена от медицински откриватели, заяви самият Том Ханкс.

Актьорът от „ Форест Гъмп “ разкри, че брачната половинка му Рита е страдала доста по-лошо от коронавирусните признаци, в сравнение с той, и че е бил угрижен за нейното здраве.

``Рита имаше доста по-висока температура и имаше някои други признаци. Тя загуби възприятието си за усет и аромат. Не получаваше безусловно никаква наслада от храната повече от три седмици. Беше толкоз зле, че трябваше да пълзи по пода от леглото до оборудванията “, призна Том Ханкс.

Омъжената двойка беше измежду първите хора с висок профил, които след идването си назад в Съединени американски щати, се записаха в здравно изследване, с цел да открият дали техните антитела ще бъдат потребни за учените, работещи по създаването на ваксина. Сега звездата от „ Спасяването на редови войник Райън “ разкри, че са утвърдени за даряване на кръв, тъй като те " носят антителата ". Том се надява кръвта на него и жена му да се окаже потребна в битката с ковид и се майтапи, че ще е виновен за основаването на „ Ханксина “ /производно от ваксина/. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР