Омъжена ли е за трети път Дженифър Анистън? И кой

...
Омъжена ли е за трети път Дженифър Анистън? И кой
Коментари Харесай

Дженифър Анистън с трети брак? Мрежата полудя заради тази снимка

Омъжена ли е за трети път Дженифър Анистън? И кой е новият й брачен партньор? Цял Холивуд сега тръпне от неспокойствие поради слуховете, че актрисата от " Приятели " е омъжена още веднъж. Причина за спекулациите стана появяването на Джен на премиите на рецензията. На аления килим тя пристъпи напълно сама, макар че беше обградена от антуража си. 
 

Но един детайл от ефектното й облекло провокира повече внимание от всичко останало - диамантеният пръстен на лявата й ръка. " Омъжена или сгодена? Боже мой! Не мога да допускам! Дженифър Анистън още веднъж е обвързана! ", " Кой е щастливецът, който съумя да завоюва най-желаната жена в Холивуд? ", " Кога се случи това? И кой е новият мъж до Дженифър Анистън? ", гласят единствено част от мненията в обществените мрежи.

 

Феновете на звездата напряко полудяха и не стопират да се вълнуват има ли нов мъж в живота й, или не.

 

Самата Дженифър не е коментирала проектите си за семейство и деца, само че както наподобява има нов мъж в живота й. Кой е той и какво възнамеряват двамата, не е ясно. Актрисата наскоро съобщи, че откакто два пъти е предходна по пътеката, не си и помисля за трети брак. Но е доста евентуално да се престраши, защото към момента има вяра в любовта.

 

" Истината е, че аз имам вяра в любовта. Мисля, че тя в действителност съществува. Така че даже и през днешния ден не споделям твърдо " Не " за брака и фамилията ",  сбита е Анистън във връзка с проектите си за

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР