ОМАХА, Небраска (AP) — Трей Александър направи наказателни удари с

...
ОМАХА, Небраска (AP) — Трей Александър направи наказателни удари с
Коментари Харесай

Късните наказателни удари на Трей Александър донесоха победа с 66-65 на Крейтън № 22, сложиха край на поредицата от победи на Сейнт Джон

ОМАХА, Небраска (AP) — Трей Александър направи наказателни удари с зелена светлина с 12,3 секунди до края, и № 22 Крейтън прекратиха поредицата от четири победи на Сейнт Джон с победа 66-65 в събота.

Bluejays (13-4, 4-2 Big East) надвиха във физическа и след мач, в който Сейнт Джонс (12-5, 4-2) имаше превъзходство в средата на второто полувреме.

Райън Калкбренер поведе Сините Джейс с 18 точки, девет битки и четири блокади — нищо по-голямо от неговия удар при удара на Данис Дженкинс в последната минута, който докара до печелившите удари от фаул на Александър.

Александър пропусна скок от другия край, само че Франсиско Фарабело се отхвърли за отскочилата топка и върна топката назад на Александър, който прокара главната линия и бе фаулиран от Дженкинс.

Дженкинс и Джордан Дингъл пропуснаха изстрели в последните секунди, с цел да донесат четвъртата поредна победа на Bluejays.

Червената стихия загуби седем следващи загуби против Блуджейс и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР