ОМАХА, Небраска (AP) — Печалбата на Union Pacific за четвъртото

...
ОМАХА, Небраска (AP) — Печалбата на Union Pacific за четвъртото
Коментари Харесай

Печалбата на Union Pacific се повиши с 1%, тъй като железопътната линия доставя повече торове, вносни стоки и превозни средства

ОМАХА, Небраска (AP) — Печалбата на Union Pacific за четвъртото тримесечие набъбна с 1%, защото железопътната линия доставя повече торове, вносни артикули и транспортни средства.

Базираната в Омаха, Небраска железница заяви, че е спечелила $1,65 милиарда, или $2,71 на акция, през тримесечието. Това е малко повече от 1,64 милиарда $, или 2,67 $ на акция, година по-рано.

Резултатите надминаха прогнозите на анализаторите, интервюирани от FactSet Research, които изискваха облага от $2,60 на акция, защото Union Pacific транспортира с 3% повече доставки.

Главният изпълнителен шеф Джим Вена сподели, че основните оперативни индикатори на железопътната линия са се подобрили през четвъртото тримесечие, като междинната скорост на товарните вагони е скочила с 14% до 217 дневни благи на вагон, а междинната оптималната дължина на влаковете на Union Pacific се е нараснала с 2% до 9413 фута. Средната скорост на влаковете на железопътната линия също се усили с 5% до 24,9 м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР