ОМАХА, Небраска (AP) — Няма да бъдат повдигнати обвинения срещу

...
ОМАХА, Небраска (AP) — Няма да бъдат повдигнати обвинения срещу
Коментари Харесай

Без обвинения срещу полицаи извън служба при фатална стрелба по 2 мъже пред бар в Небраска

ОМАХА, Небраска (AP) — Няма да бъдат повдигнати обвинявания против двама служители на реда отвън работа, които гръмнаха и убиха двама мъже, до момента в който работеха за защита в нощен клуб в най-големия град на Небраска, тъй като началникът на полицията сподели, че са реагирали, откакто един от мъжете е стрелял с револвер по тях.

Прокурорът на окръг Дъглас Дон Клейн сподели в изказване, че е прегледал показанията на очевидци и наблюдението видео и реши, че полицейските чиновници на Омаха са работили вярно, като са употребявали смъртоносна мощ при стрелбата рано в събота в този град.

Полицията в четвъртък показа компилация от видеозаписи за наблюдаване от няколко компании, показващи подиуми отвън нощния клуб Extasis към 2 часа сутринта в събота, малко след затварянето на бара.

Видеото демонстрира сдърпване с боричкане и боричкане пред нощния клуб сред двамата убити мъже и група хора. Полицаите, които работеха по защитата в бара, разрушиха това. След това, до момента в който групата хора, участващи в този с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР