ОМАХА, Небраска (AP) — Депутат от Демократическата партия в Небраска,

...
ОМАХА, Небраска (AP) — Депутат от Демократическата партия в Небраска,
Коментари Харесай

Депутат от Небраска обявява кандидатурата на Демократическата партия за Конгреса, казва, че републиканците се навеждат на „гласно малцинство“

ОМАХА, Небраска (AP) — Депутат от Демократическата партия в Небраска, който несполучливо се кандидатира за губернатор преди две години, търси място в Къща на Съединени американски щати.

Сен. Карол Блъд удостовери във вторник, че ще се кандидатира за представител на 1-ви конгресен окръг, който включва Линкълн и всички или част от 13 окръга в източна Небраска. Тя се надява да провокира републиканския представител Майк Флъд, който беше в щатското законодателно заседание с Блъд, до момента в който не беше определен в Конгреса.

Флуд беше определен за първи път на изборите през юни 2022 година, с цел да размени някогашния представител на Републиканската партия Джеф Фортенбъри, който подаде оставка, откакто беше наказан по обвинявания, че е излъгал федерални сътрудници. Флуд завоюва общите избори по-късно същата година, побеждавайки елементарно демократката Пати Пансинг Брукс.

По това време Блъд течеше за губернатор, конкуренция, която тя загуби от републиканеца Джим Пилън.

Тя ще се сблъска с още една сложна задача в конкуренцията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР