оляма част от жените са готови да направят всичко за

...
оляма част от жените са готови да направят всичко за
Коментари Харесай

Кои са нещата, които мъжете искат от една връзка?

оляма част от дамите са подготвени да създадат всичко за мъжа си, единствено и единствено, с цел да му угодят.

Независимо от този факт, огромна част от представителките на нежния пол не си дават сметка от какво имат потребност мъжете им в действителност.

Точно по тази причина е време да узнаете и същинските неща, които всеки мъж желае от една връзка:

1. Честност

Много специалисти настояват, че честността е едно от най-важните неща, които търсят в една жена наред с верността, уважението и хубостта.

Те желаят постоянно да чуват истината от своите дами. Да! Истината, не рецензиите.

Образно казано, съвършената брачна половинка би била тази, която дава честното си мнение за дадена обстановка без да осъжда мъжа.

2. Комуникация

Колкото и необикновено да звучи, мъжете не харесват дами, които са тихи и изпитват същински интерес към това по какъв начин стоят нещата във вашия живот.

Според доста брачни консултанти, основната причина за разлъка сред двама съпрузи е неналичието на връзка.

В случай, че няма защо към този момент да си говорите то това може да бъде стеснителен сигнал. Комуникацията ви дава опция да разберете по какъв начин се усеща отсрещния човек... най-малко до момента в който не се научим да четем мисли.

3. Романтика

Според изследвания, мъжете са доста по-добри романтици от дамите.

Както множеството знаете, нормално те са първите, които ще признаят възприятията си.

Жените от своят страна са по-прагматични и изборни по отношение на избирането на сътрудник.

4. Харесват ви и без грим

Повечето мъже настояват, че няма нищо по-хубаво от естествената хубост.

Точно заради този факт, физическата прелест и естествената хубостта са неща, които мъжете към момента правят оценка и желаят от еднажена.

5. Храната

Домашно приготвената храна е доста значима за един мъж.

Приятните миризми му основават възприятие на комфорт и също така, те са извънредно щастливи, когато обичаната им се захване с готвене и сготви обичаното им ядене.

Мъжете обичат дами, които им готвят и това не е просто стандарт.

6. Не обичат да са център на вниманието

В случай, че не можете да си визиите живота без Facebook или Инстаграм и непрекъснато споделяте елементи от персоналния си живот, имайте поради, че това може да не се хареса на хората към вас.

Според психолози, мъжете не обичат да бъдат център на вниманието и избират да заобикалят спомагателното внимание и да запазят персоналния си живот в загадка.

7. Харесват незвисимите дами

Повечето дами, които слушат мъжете си непрекъснато съвсем постоянно ще изгубят против уверената и самостоятелна жена. Защо?

Много е просто - самостоятелната жена ще бъде еднакъв сътрудник във връзката и ще оказва помощ на мъжа в тежки моменти.

Това обаче не е единствената причина, тъй като самостоятелната и уверена жена ще бъде по-доволна от живота си, което също по този начин значи по-малко кавги.

8. Лично пространство

Според психолози, дамите се стремят да прекарват свободното си време с обичания, до момента в който мъжете избират да имат персонално пространство и да прекарват време и сами.

Поради този факт, всяка двойка би трябвало да откри салдото в своята връзка, само че множеството специалисти са единомислещи, че непрекъснатото превозване на време дружно и ревността могат да разрушат и най-здравата връзка.

9. Най-важното не е сексът

Стереотипът, че мъжете мислят единствено за секс към този момент е минал.

Според психолози, дамите са от елементи отговорни за основаването на този стандарт, тъй като чакат несъмнено поведение от колегата си - смело и леко жестоко.

Всъщност, освен физическата непосредственост е значима за мъжете, само че също по този начин и възприятието на обвързаност, топлота и съгласие.

10. Не се опасяват от сериозните връзки

Мъжете в действителност не се опасяват от брака, само че са доста деликатни, когато стартират нова връзка и се стремят да заобикалят прибързаните решения.

Скорошни изследвания демонстрират, че се изисква повече време за възобновяване на страстите и психическото положение след тежка връзка.

Според статистики също по този начин, дамите са подготвени да се оженят и на по-ранна възраст в сравнение с мъжете, тъй като съгласно учени, мозъкът им доближава зрялост по-бързо в сравнение с при мъжете.

Изключително значимо е да разбирате и задоволявате прочувствените потребности на колегата си и да му показвате, че го обичате. Ако го вършиме, то няма да имате нито една причина да се притеснявате за бъдещето си дружно.

11. Те също си мечтаят за щерка

Обикновено се счита, че всички мъже желаят синове, тъй като въпреки всичко те не престават рода и фамилното име.

Бащите могат да ги водят за риба или пък да споделят идентични ползи като футбол и друго спортове.

Противно на това обаче, изследване извършено през 2011 демонстрира, че множеството участници си мечтаят за щерка.

Това е в резултат на терзанията от развъждането на момче и проблемите свързани с него - евентуални проблеми в учебно заведение, побоища и като цяло по-бурни тийнейджърски години.

В днешно време, доста от потребителите в интернет споделят едно и също нещо - полът на детето няма никакво значение и сравнението сред това дали е по-добре да се роди щерка или наследник е неприемливо.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР