олям скандал се разрази в Народното събрание по време на

...
олям скандал се разрази в Народното събрание по време на
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Gemcorp е еманацията на безобразието, на корупцията, на измамата! Най-тежката корупционна далавера, направена от тези хора, пазени от един бивш комунистически следовател

олям скандал се развихри в Народното събрание по време на съвещанието на Народното събрание, до момента в който се водеха диспути по отчета за меморандума Gemcorp. В изострен спор влязоха Георг Георгиев от ГЕРБ-СДС  и Бойко Рашков от " Продължаваме Промяната ".
 
Бившият зам.-външен министър и сегашен народен представител, който дефинира някогашния длъжностен вътрешен министър като " чадър на държавното управление " Петков ", по време на свое изявление, от което прикани на трибуната да излезе един " честен, само че доста заможен човек, който пазеше държавното управление " Петков - Василев ".
 
" Gemcorp е еманацията на безобразието, на корупцията, на измамата. Най-тежката корупционна спекулация в тази страна, направена от тези, защитавани от един някогашен комунистически следовател хора ", сподели още депутатът от ГЕРБ.
 
От парламентарната естрада Рашков прикани председателстващият съвещанието Росен Желязков да се дистанцира от групата, която го е избрала. " Когато някой излиза тук и резили целия парламент, употребявайки обидни изрази, бъдете по този начин добър да му изключите най-малко микрофона, в случай че не го изгоните от трибуната. Такива хора не би трябвало да стъпват изобщо ", сподели на висок звук той.
 
В персоналното си пояснение някогашният вътрешен министър съобщи: " Никога не съм бил чадър, на който и да е било. Второ - защото не е в моя нрав да бъда чадър, на който и да е, на който и да е не съм целувал нито ръка, нито нещо друго ", изясни ядосано Рашков.
 
 Бойко Рашков Бойко Рашков Източник: Zonanews
И добави: " Тъй като не съм бил чадър на никого, скърбя единствено, че нямах време да бъда още по-голяма градушка против вашия водач от ГЕРБ ".
 
Георгиев още веднъж се върна на парламентарната естрада и съобщи: " Знаете ли на кого сте целували ръка - на тези, които споделиха на хората " Време е танковете да дойдат ". Целувахте ръка на тези, които унищожиха тази страна. На тези, които докараха България до най-тежката и дълбока рецесия. Наздраве! Пийнете си, господин Рашков. На тези, които направиха по този начин, че страната ни сега да е един разсипан двор, в който се арестуват почтени хора. Вие, аленият комунистически следовател, вие - комунистът, направихте по този начин, че страната да наподобява на това, на което сте привикнали - на един комунистически разграден двор ", сподели той.
 
След напрежението сред Рашков и Георгиев председателстващият съвещанието разгласи 10 минути отмора.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР