Оля се за пореден път Лили Иванова, ама юнашката се

...
Оля се за пореден път Лили Иванова, ама юнашката се
Коментари Харесай

Еее, оля се: Лили Иванова иска над 100 000 лева за участие на Нова година! (ще си седи вкъщи, никой не я пожела)

Оля се за следващ път Лили Иванова, но юнашката се оля! Примата на родната музика си тури цена от над 100 000 лв., с цел да взе участие някъде в Новогодишната нощ. Все сме чували, все сме виждали, но чак толкоз... Лиленце Пиленце се взе за Марая Кери ли, какво ли?!

Разбира се, Лили може да желае и ракета да я изстреля в космоса, няма кахъри, стига да има кой да й я даде. В случая с цената й по призниците тя остана на изсъхнало и ще си седи на топло и безшумно вкъщи, тъй като по този начин и не се откриха хора, които да я пожелаят.

" Че кой ще изиска Лилито, бе?! Да попее един час, час и половина, и да си замине със 100 бона най-малко. Кой ще е тоя балък, който да й се върже на претенциите, а и какви би трябвало да бъдат цените на кувертите, дето ще ги дават, че да й платят масрафа?! Никой няма да отиде ", разясняват консуматори в мрежата.

За разлика от Лили, Васил Найденов е надалеч по-скромен, само че пък ще събере желаната от Иванова сума. Нищо, че ще му отнеме няколко дни. Васко Кеца се дава за 15-20 000 лв. и към този момент е ангажиран от лятото. Той се радва на цялостна стратегия по празниците като признава, че е изтощително, само че пък ще се прибере с цялостен джоб. А след това щял да се отдаде на дълга и ползотворна отмора през първите дни от идната година.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР