олко крехък е човешкият живот? Кой ще надделее в битката

...
олко крехък е човешкият живот? Кой ще надделее в битката
Коментари Харесай

Лекарите в „Св.Анастасия” се изправят пред най-големите си страхове

олко нежен е човешкият живот? Кой ще надделее в борбата сред емпатията и страха? Тези и други морални въпроси ще се трансфорат в съществена тематика за лекарите в идните епизоди на „ Откраднат живот: Антитела “. Новината за ХИВ положителен пациент ще се трансформира в преден сбъсък с действителността за всички контактни с него лекари. Доктор Хаджихристев, сестра Райкова, дотор Романова, Пенев и Поли ще би трябвало да научат дали светът ще се промени вечно или ще преминат през още едно предизвикателство на лекарската специалност. Паниката ще залее лекар Петмезов, а в окото на бурята ще се озове даже и Лилия Куртева. Дали пробата на някои от тях ще бъде позитивен и какви ще бъдат идващите стъпки в „ Св. Анастасия “, феновете ще научат в идните епизоди тази седмица по NOVA.

Доктор Ковачев ще получи две неустоими оферти – едното, ще бъде обвързвано с ново ходило в кариерата, а другото с нова страница в персоналния му живот. Дилемата ще даде опция на Марио да подреди своите цели, само че и да жертва нещо значимо. Междувременно лекар Чилингирова ще получи документите за жилището от Фотев, а непредвидена среща ще я предизвика да преразгледа обстановката.

Съмненията за измами в болничното заведение няма да оставят професор Цонев, който ще продължи да мисли за всичко това даже и в личния си дом. Отношенията му с лекар Кръстева ще ескалират с обвинявания и съмнение към нейната позиция.

Ще откри ли успокоение и излаз от обстановката професор Цонев? Ще попадне ли в клопка Нора и накъде ще продължи Марио? – почитателите ще видят в новите епизоди на „ Откраднат живот: Антитела “.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР