Оливия Уайлд никога не се е придържала към конвенционалната мода

...
Оливия Уайлд никога не се е придържала към конвенционалната мода
Коментари Харесай

Опасна е: Оливия Уайлд се появи с булчинска рокля на сватбата на свой приятел

Оливия Уайлд в никакъв случай не се е придържала към стандартната мода и това си пролича изключително видно на последното събитие, което посети.

Тя беше измежду 200-те посетители, които участваха на гей сватбата на Колтън Ъндърууд и Джордан С. Браун в Напа Вали, Калифорния, през уикенда. Оливия изненадващо се появи със сватбена рокля на церемонията на двойката, нарушавайки общоизвестното предписание, че поканените на всяко сватбено празненство не трябва да носят бели облекла.
                             

Роклята на актрисата бе в цвят слонова кост и е дело на дизайнерката Нили Лотан. Уайлд показа в обществените мрежи, че е наясно, че нарушава одобрено табу на сватбения етикет – само че сподели, че има причина да го направи.

“Носих булчинска рокля на женитба, с цел да мога да се пошегувам с нея в тоста си “, показа тя в стори в Instagram.

Но Уайлд сподели, че нито Браун, нито Ъндърууд са имали проблем с нейния избор. “Младоженците утвърдиха “, написа тя в Instagram.

 

Olivia at her friend Jordan Brown’s wedding recently!
— Olivia Wilde Daily (@wilde_daily)

В изявление за People, оповестено в неделя, Ъндърууд сподели, че той и Браун имат за цел да нарушат някои от обичайните правила за това по какъв начин наподобяват церемонията и сватбата “, изключително откакто това ще бъде първият еднополов съюз за доста от техните посетители.

Бившият ерген стартира да се среща с Браун, политически пълководец от Лос Анджелис, малко откакто той разгласи обществено, че е гей през април 2021 година

Двамата мъже се сгодиха към 30-тия рожден ден на Ъндърууд на 26 януари 2022 година

“2021 беше най-трансформиращата година в живота ми “, сподели Ъндърууд пред People през февруари същата година. “Да стартира 2022 година с моя най-хубав другар, съотборник и към този момент избраник е нещо, което в никакъв случай не съм предполагал, че ще бъде допустимо. “
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР