Оливия Мън разкрива, че е била диагностицирана с рак на

...
Оливия Мън разкрива, че е била диагностицирана с рак на
Коментари Харесай

Оливия Мън разкрива, че е била диагностицирана с рак на гърдата и е претърпяла двойна мастектомия

Оливия Мън разкрива, че е била диагностицирана с рак на гърдата и е претърпяла двойна мастектомия, благодари на своите лекари и приканва почитателите да изчислят личната си оценка на риска.

„ Аз съм късметлия. Хванахме го с задоволително време, че имах варианти. Искам същото за всяка жена, която може да се сблъска с това един ден, ” 43-годишният артист разгласява в Instagram в сряда със фотоси и видео по какъв начин се лекува в болница.

Мън сподели, че е направила генетичен тест през февруари 2023 година, който ревизира за 90 разнообразни ракови гени и е негативен за всички. Въпреки това нейният доктор реши да пресметна оценката й за оценка на риска от рак на гърдата и това „ избави живота ми “, написа Мън.

След като записа висок резултат, Мън получи биопсия, която откри, че има нападателна форма на рак на двете гърди. Тя е имала двойна мастектомия 30 дни след биопсията и е имала четири интервенции през последните 10 месеца. Тя сподели, че го е запазила в загадка, тъй като „ трябваше да си поема мирис и да пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР