Оливие Жиру ще остане в Арсенал и няма да бъде

...
Оливие Жиру ще остане в Арсенал и няма да бъде
Коментари Харесай

Венгер вижда бъдеще за Жиру в Арсенал

Оливие Жиру ще остане в Арсенал и няма да бъде употребен единствено като запаса. Това съобщи мениджърът на " артилеристите " Арсен Венгер след равенството 1:1 като посетител на Саутхямптън от Висшата лига. Жиру се появи на терена в 72-а минута на мястото на Лаказет и за следващ път се трансформира в златната запаса на Арсенал.

Французинът изравни в 88-а минута и по този метод изравни достижение на Оле Гунар Солскяр в Манчестър Юнайтед от 17 гола, маркирани като запаса за един тим във Висшата лига. Французинът не е започвал като титуляр в мач от Висшата лига от началото на сезона и в медиите се появиха информации, че ще бъде преотстъпен в различен тим през януари, с цел да има повече игрово време преди Мондиал 2018 в Русия.

" Жиру е значим състезател за нас. Защо би трябвало да загубим подобен значим състезател? Сигурен съм, че занапред ще играе повече и ще получи шансове за титулярно място. Когато обаче имаш доста положителни играчи, някои от тях не могат да играят ", разяснява Венгер. Жиру има контракт с Арсенал до лятото на 2019 година. Премиър лийг 16 кръг, неделя 10 декември  Саутхамптън 1:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР