Оливие Жиру бе развълнуван след победата на Франция с 3:1

...
Оливие Жиру бе развълнуван след победата на Франция с 3:1
Коментари Харесай

Рекордьорът Жиру: Приключението продължава

Оливие Жиру бе разчувствуван след успеха на Франция с 3:1 над Полша в мач от 1/8-финалите на Световното състезание по футбол в Катар. Нападателят стана най-резултатния фугтболист в историята на „ петлите “. Ето и какво сподели той пред TF1: 

„ Приключението продължава. Бяхме си споделили в съблекалнята, че с цел да изживеем това прекарване дружно красиво, трябваше да бъдем обединени, обединени и да бъдем едно. На собствен ред успяхме да намерим точните думи. Ние сме страхотна група другари, живеем доста добре дружно и това проличава. 

Аз се веселя за тима, който беше заплатен за напъните си. Пътят е още дълъг, само че няма да крием удоволствието си довечера. Страхотно е, че усъвършенствах този връх, което беше детска фантазия да мога да победя Анри. Това е голяма горделивост. Но се надявам, че ще продължа да отбелязвам още, с цел да стигна допустимо най-далеч. Много хора ми споделиха, че следва най-хубавото. Сега задачата ми е да стигна допустимо най-далеч с тима. 

Веднага се сетих за фамилията си, децата си,  моите другари. Нещо извънредно е да можеш да правиш това по време на международно състезание. Колкото по-рано, толкоз по-добре, само че това ни сложи на правия път, изключително след този троен късмет, който Полша имаше. Имахме слаби моменти, само че успяхме да вкараме по-късно “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР