Оливър Златков, който е бил пребит в събота през нощта

...
Оливър Златков, който е бил пребит в събота през нощта
Коментари Харесай

Пребитият Оливър Златков се готвел за световен рекорд, направили му суплекс

Оливър Златков, който е бил пребит в събота през нощта пред дискотека в Благоевград, е в тежко положение, оповестиха в ефира на " Нова телевизия " неговият брат Кристиян, най-хубавият му другар и шефът на заведението. Както е известно, за багра е бил арестуван, а след това освободен, БГ Роналдо - Даниел Златков.

" Днес е малко по-добре, през вчерашния ден и оня ден - не беше. Целият е наследник, издут, не беше съответен, не е за пред хора. Помни доста малко, елементи от ударите ", разкри брат му.

Най-добрият му другар е диджей в дискотеката. " След като 10-15 минути не беше вътре, излязох да го видя, имаше следи от кръв, а е едно момче ми сподели, че е станал побой. Аз влязох в дискотеката и помолих шефа да ме освободи. Отидох до незабавния център.Там той припадна няколко пъти, повръщаше, цялата му тениска беше в кръв, имаше следи от обувки ", сподели той.

Брат му разкри, че Оливър не е нападателен. " Той е състезател, готвеше се за международен връх по набирания. Не можем да намерим спонсор, другояче е подготвен. Не пие алкохол, опиати не взима ", изясни Кристиян.

Управителят на дискотеката пък разкри, че са видяли видеозаписите. " Видяхме, че е пердах, очевидно индивидът, който го би, е даниел златков. Към края на багра му направи суплекс. След първия удар Оливър се опита да му върне, само че това е ММА войник, не беше двустранен пердах ", сподели шефът.

Най-добрият прияте на Оливър разкри с кого е бил БГ Роналдо: " Нямаше помощници в багра, беше с неговата другарка Агнес, и нейна другарка ". 

В диалога стана ясно, че най-вероятната причина за багра е, че Оливър е споделил на Даниел: " Хайде да си организираме ММА мач ".

Това обаче съгласно тях не може да е причина за пердах след дискотека. Братът на момчето прикани БГ Роналдо да се прояви като възрастен човек и да поеме отговорността си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР