Оливър Стоун във Фейсбук написа, че яростната антируска пропаганда е

...
Оливър Стоун във Фейсбук написа, че яростната антируска пропаганда е
Коментари Харесай

Пол Крейг Робъртс: Неоконите готвят света за ядрена война

Оливър Стоун във Facebook написа, че гневната антируска агитация е подготвила сцената за нуклеарна детонация под подправен байрак с ниска мощ в Украйна, която светът е подготвен да пояснява като дело на Русия. Успехът на войната за усещанията на Вашингтон и насищането на ефира на CNN/Fox с наказание на Русия може да докара до очаквания, че нуклеарно събитие под подправен байрак ще смъкна държавното управление на Путин. Инсталираният нов Елцин ще върне Русия под контрола на Вашингтон и ще остави Китай самичък като идната цел. Такова събитие не е фикция.

Това е израз на разбирането на Стоун за уговорката на неоконсерваторите към хегемонията на Вашингтон. Служители на Байдън ясно дадоха да се разбере, че са във война с Русия, употребявайки Украйна като прокси, за да изтощят Русия до уязвимост и да се разправят с Путин.

Събитието под подправен байрак не е единственият път към нуклеарна война. Разширяването на НАТО към Финландия и Швеция е друго. Вашингтон освен оказва напън върху държавните управления да аплайват за участие в НАТО, само че също по този начин подкупва шведски и финландски държавни чиновници да създадат това.

Помислете за това разширение на НАТО за минута. Една от аргументите за съветската интервенция в Украйна е безапелационният отвод на Вашингтон и НАТО да вземат съществено опасенията за сигурността на Русия. Членството на Украйна в НАТО е изцяло недопустимо за Русия, тъй че за какво беше прокарано?

Тъй като западната интервенция в Украйна заплашва да извади спора отвън надзор, за какво да наливате бензин в огъня, като въвеждате Швеция и Финландия в НАТО? В момента Скандинавия и балтийските страни са без нуклеарна сила. Влизането на Финландия в НАТО би довело повече НАТО до границата на Русия, развиване, което Кремъл разгласи за недопустимо. Натрупвайки повече провокации, Вашингтон и НАТО съзнателно уголемяват спора, който е бил съзнателно предизвикан.

Очевидно е безконтролно Финландия и Швеция да дестабилизират в допълнение обстановката, като се причислят към НАТО. Дмитрий Медведев даде да се разбере, че участието в НАТО би означавало завършек на Балтийско море без нуклеарно оръжие. Повече НАТО на границата на Русия основава дисбаланс, който Русия ще би трябвало да поправя с разполагането на хиперзвукови нуклеарни ракети.

Как е допустимо държавните управления на Финландия и Швеция да преглеждат участието в НАТО като повишение на сигурността, когато резултатът е техните страни да бъдат ориентирани с нуклеарни оръжия? Финландия и Швеция не са в заплаха да бъдат атакувани от Русия, в случай че не се причислят към НАТО.

Никой в крепко положение на мозъка не би възприел участието на Финландия и Швеция в НАТО като нещо друго с изключение на необмислен акт на дестабилизация. Подобно на Швейцария, Финландия и Швеция се възползваха от своя неутралитет. Безсмислено е да се трансформират в нуклеарни цели.

Всеки би трябвало да разбере, че идеологията на неоконсерваторите за надмощие е експанзионистка идеология като истинския интернационален комунизъм от 20-ти век. Американската империя се уголемява към Русия, а не Русия е тази, която се уголемява на Запад.

Наистина е изумително какъв брой противоположна на истината е антируската агитация. Рано или късно Кремъл ще разбере, че враговете на Русия са американските неоконсерватори.

Както моята аудитория знае, от години съм угрижен, че сдържаният отговор на Русия на провокациите води до все по-опасни провокации, които в последна сметка ще донесат Армагедон върху нас.

Наскоро видях, че китайското държавно управление мисли по сходен метод, когато китайски представител сподели, че Китай не може да одобри никаква провокация от Вашингтон, защото резултатът ще бъде от ден на ден и по-лоши провокации.

Политиката на Кремъл да разчита на разсъдък, договаряния и благосклонност не е била реципрочно призната от Запада. Ограничената военна интервенция на Кремъл в Украйна не беше задоволително гневна, с цел да убеди Запада да се откаже от политиката си на провокации. Изглежда Вашингтон ще продължи с провокациите си, до момента в който съдбовната линия не бъде прекрачена.

Превод: СМ

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР