Оливър Гласнър се присъединява към култа към Лионел Меси и

...
Оливър Гласнър се присъединява към култа към Лионел Меси и
Коментари Харесай

Кой е Оливър Гласнър? Новият шеф на Кристъл Палас заменя Рой Ходжсън с бивша звезда на премията като номер 2

Оливър Гласнър се причислява към култа към Лионел Меси и Кристиано Роналдо, тъй като те са изпразвали резервоара за 60 мача годишно, без да губят пристрастеността си към футбол.

И в този момент, когато новият старши треньор на Кристъл Палас най-сетне беше освободен от директния салон на Selhurst Park, пламенният австриец ще изисква същите равнища на използване и активност от своите играчи.

От почитание към Рой Ходжсън, за благополучие излязъл от болничното заведение, откакто се разболя по време на подготовка предишния четвъртък, Палас бяха принудени да отсрочат коронацията на Гласнър.

Казва се, че 76-годишният някогашен управител на Англия е „ се усещам по-добре ” след изчерпателни проби, само че би било непристойно да се разкачи овесарката и да се сложи нов управител на трона на Ходжсън, до момента в който той към момента беше под медицински грижи.

Така че Гласнър, който се съгласи на контракт за две години и половина с Палас, трябваше да изчака, до момента в който наследяването може да бъде обработено с усет и без неговият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР