Олимпийското видео на MrBeast е геополитически кошмар

...
MrBeast попадна в разгорещения дискурс на глобалните въпроси в последната
Коментари Харесай

MrBeast попадна в разгорещения дискурс на глобалните въпроси в последната си каскада.

Създателят милиардер неволно разпали поколения геополитическо напрежение в последния си видеоклип в YouTube , в който участници от „всяка държава на Земята“ се състезаваха в елиминационни предизвикателства, подобни на „Squid Game“, за шанс да спечелят $250 000.

„Зад мен стои по един човек от всяка държава на Земята“, каза MrBeast във видеото, публикувано в събота. „Ще видим коя държава е най-добрата. Защото докарах всички тук, за да се състезават в най-екстремната версия на Олимпийските игри, създавана някога.“

[youtube https://www.youtube.com /watch?v=J_z-W4UVHkw?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=en-US&autohide=2&wmode=transparent&w=640&h=360]

Както по-голямата част от съдържанието на MrBeast, мащабът от продукцията беше зашеметяваща. Състезанието включваше масивни курсове с препятствия над дунапренни ями, екстравагантна парична награда и солидна доза продуктово позициониране. Това са стълбовете на канала на MrBeast и на този етап не са достатъчно нови, за да привлекат вниманието на неабонати.

Държавите не бяха включени в състезанието, както и карта, представена във видеото, което направи трика узрял за дискурс. След всеки кръг картата подчертаваше държавите, които останаха в състезанието. Някои граници вече са източници на големи глобални конфликти и MrBeast изглежда зае някои противоречиви позиции, като ги изобрази на картата.

Потребителите на X (известен преди като Twitter) се пошегуваха, че участниците, от които MrBeast излетя, показват държавите която той признава за суверен.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР