Олимпийският шампион във вдигането на тежести Карлос Насар ще направи

...
Олимпийският шампион във вдигането на тежести Карлос Насар ще направи
Коментари Харесай

Насар: В супер кондиция съм за световното! Колкото ми потрябва, толкова ще вдигна

Олимпийският първенец във повдигането на тежести Карлос Насар ще направи всичко по силите си, с цел да показа България на идното международно състезание, макар проблемите в Българската федерация по повдигане на тежести (БФВТ).

Световният рекордьор тренира в Белмекен, където подготовка води и Кубрат Пулев, който също даде изявление за предаването " Арена спорт ".

" Искам да пожелая триумф на Кубрат Пулев. Ние сме българи и би трябвало да се поддържаме ", показа щангистът в изявление за Българска национална телевизия.

За българския национал следва присъединяване на международно състезание, след което ще се подложи на интервенция.

" В супер кондиция съм. Имам леки проблеми с рамото, което ще бъде оперирано след международното състезание. Смятам, че ще се оправя със международното състезание. Колкото ми потрябва, толкоз бих вдигнал. Отколкото и международни върхове да се нуждая, толкоз ще направя. Ще направя всичко допустимо да има българско присъединяване на международното състезание. Категориите ще са същите и ще бъдат изменени след шампионата ", добави той..

Щангистът призна, че проблемите в БФВТ не го разсейват.

" Надявам се скоро да свърши сагата с БФВТ. Надявам се скоро тези проблеми да ми се махнат от главата. Дано стартираме естествена работа. Ние обичаме спорта ни и ще се борим до дъно, с цел да продължим поколението на този спорт. Проблемите не ме разсейват. Смятам, че Антон Коджабашев не е неприятен човек. Може би взима поредност от неверни решения ", добави медалистът от международни и европейски шампионати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР