Олимпийският шампион с Бразилия Рикардо Лукарели окончателно няма да бъде

...
Олимпийският шампион с Бразилия Рикардо Лукарели окончателно няма да бъде
Коментари Харесай

Окончателно Бразилия без Лукарели на Световното

Олимпийският първенец с Бразилия Рикардо Лукарели дефинитивно няма да бъде част от състава на " Селесао " за Световното състезание в България и Италия от 9-и до 30-и септември. Новината бе доказана публично след втората среща сред треньорския щаб на Бразилия и управлението на клубния му отбор Фунвик (Таубате).

Според изказването на Бразилската волейболна конфедерация (CBV), играчът е извикан на подготовката в спортния център Сакуарема, само че е отказал под претекст, че към момента не е подготвен: " Има малко време до Световното състезание, а аз към момента не се усещам на уместно равнище, с цел да оказа помощ на отбора в шампионата ", декларирал Лукарели.

26-годишният волейболист претърпя интервенция на ахилесовото сухожилие, от която към момента се възвръща. Преди месец се заприказва, че Лукарели ще се върне в игра, само че мнението на лекарите на Таубате се оказа основно за решението му.

Бразилия продължава подготовката си за Мондиал, като на тимът му предстоят три контроли с Холандия - на 18, 20 и 22 август.

" Селесао " започва на международното състезание на 12-и септември против Египет в първия си мач от Група В в Русе. Останалите тимове в групата са Канада, Франция, Китай и Холандия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР