Олимпийският и световен шампион на 110 метра с препятствия Омар

...
Олимпийският и световен шампион на 110 метра с препятствия Омар
Коментари Харесай

Омар Маклауд пропуска и Игрите на британската общност

Олимпийският и международен първенец на 110 метра с трудности Омар Маклауд ще пропусне Игрите на английската общественост в Голд Коуст (Австралия) през април, защото о оповестил, че няма да е разполагаем за селекцията на Ямайка за шампионата. 23-годишният ямаец, който предходната година завоюва международната купа с 13.04 сек, има персонален връх в дисциплината от 12.90 сек и беше любимец за златния орден в Австралия.

Това е втори огромен конгрес за тази година, който Маклауд ще пропусне. Ямайският хърделист беше деклариран за присъединяване на Световното състезание в зала в зала в Бирмингам, само че в последна сметка не пътува за шампионата поради визови проблеми.

Президентът на Ямайската атлетическа административна асоциация Уорън Блейк изясни напълно малко каква е повода Маклауд да не попадне в тима: “Той няма да е разполагаем, просто е.”
Маклауд бяга на първи пост за щафетата на Ямайка на 4 по 100 м на планетарния конгрес в Лондон предходната година, когато на последния пост Юсейн Болт се контузи.

В отсъствието на Маклауд в Австралия Ямайка ще бъде показана на 110 м/пр от бронзовия олимпийски медалист Хансъл Парчмънт, Роналд Леви и международния първенец до 18 години Дежур Ръсел.
Андрю Поци, който завоюва международната купа на 60 метра с трудности в Бирмингам предишния уикенд, е включен в състава на Англия за Игрите на английската общественост в Голд Коуст.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР