Олимпийските ни шампиони Мария Гроздева, Армен Назарян, Петър Лесов, Иван

...
Олимпийските ни шампиони Мария Гроздева, Армен Назарян, Петър Лесов, Иван
Коментари Харесай

Шампиони изпратиха младите ни таланти за Буенос Айрес

Олимпийските ни първенци Мария Гроздева, Армен Назарян, Петър Лесов, Иван Иванов изпратиха гениите ни за младежките игри в Буенос Айрес (Аржентина), които са от 6 до 18 октомври. Делегацията е от 24 състезатели, които ще ни показват с 14 типа спорт.
„ Поздравявам ви с прекосяването на извънредно оспорваните квалификации и ви искам триумф и да визиите България по най-хубавия метод – съобщи Белчо Горанов, генсек на БОК, на гала на летище София. – Важното е, че страната ни още веднъж е измежду участниците в този доста сполучлив план на МОК.
По традиция Първа капиталова банка (ПИБ), един от най-големите спонсори на БОК, връчи на всеки един от заминаващите лъвче за шанс. Успех на младите пожела и Илона Станева, шеф „ Маркетинг и реклама “ на ПИБ.
За Аржентина отпътуваха всичките ни олимпийци като се изключи тенисиста Адриан Андреев, който ще дойде непосредствено в Буенос Айрес. Откриването е в събота от 20 ч локално време (б. р.2 ч след полунощ).
И на двете олимпиади до момента спортистите ни се върнаха с медали. В Сингапур 2010 завоюваха два златни и един бронзов, а в Нанджин 2014 – 3 трофеи и 4 сребърни оценки.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР