Олимпийски състезател по езда може да е застрашил мястото си

...
Олимпийски състезател по езда може да е застрашил мястото си
Коментари Харесай

Олимпийски медалист по конен спорт е отстранен заради носенето на рисковани „манкини“ на събитието, което застрашава мястото му на Париж 2024

Олимпийски играч по езда може да е заплашил мястото си на Игрите в Париж през 2024 година, откакто носеше сходно на Борат „ манкини “ по време на скорошно събитие.

Шейн Роуз, троент олимпийски медалист от Австралия, беше отхвърлен от Конен спорт Австралия за носенето на екипа по време на съревнование по прескачане на костюми в Wallaby Hill Extravaganza предходната неделя.

50-годишният Роуз разгласява своя фотография в облеклото в Instagram дружно с него в костюм на горила и костюм на бира.

По-късно той се извини, защото е изправен пред критика от Equestrian Australia, ръководещият орган на страната за конен спорт, и Sports Integrity Australia.

Дарън Гочър, основен изпълнителен шеф на Equestrian Australia, сподели пред Sydney Morning Herald, че има недоволства по отношение на облеклото на Роуз, както и обстоятелството, че малолетни участват.

„ Имаше изразени опасения по отношение на това. Независимо дали става дума за една [жалба] или за 1000, ние имаме задължението да я...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР