Олимпийската вицешампионка на скок височина от Рио 2016 Мирела Демирева

...
Олимпийската вицешампионка на скок височина от Рио 2016 Мирела Демирева
Коментари Харесай

Демирева: Разочарована съм, резултатът ми е слаб

Олимпийската вицешампионка на скок височина от Рио 2016 Мирела Демирева не беше удовлетворена от шестото си място на Световното състезание по лека атлетика в зала в британския град Бирмингам.
Демирева приключи със 189 сантиметра, които преодоля от трети опит, като остана надалеч от персоналното си достижение за сезона от 195 сантиметра, което щеше да й подсигурява сребърен орден.

" Разочарована съм. Резултатът ми е извънредно слаб. Знам, че съм подготвена, само че през днешния ден не съумях да се осъществявам. Все още работя върху разбега си, само че това не е опрощение. В последна сметка за мен е значимо, че съм здрава. Зимата не беше огромната ми цел. Въпреки това, си направих персонално достижение (б.а. на шампионат в Карлсруе на 3 февруари) ", разяснява след финала Мирела Демирева.

Шампионка с 201 сантиметра стана рускинята Мария Ласицкене, която записа 38-а поредна победа от с средата на 2016 година насам. След като си обезпечи първото място, тя опита да преодолее 207 сантиметра и да усъвършенства върха на международните шампионати в зала на Стефка Костадинова от 205 сантиметра от Индианаполис 1987 година И в трите опита обаче Ласицкене бе надалеч от триумфа. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР