Олимпийската шампионка Татяна Навка продължава да си прекарва прекрасно времето

...
Олимпийската шампионка Татяна Навка продължава да си прекарва прекрасно времето
Коментари Харесай

Разголена с деколте до пъпа съпругата на говорителя на Кремъл изуми Кан

Олимпийската шампионка Татяна Навка продължава да си прекарва прелестно времето на Лазурния бряг, където се организира филмовият фестивал в Кан.

Руската фигуристка и брачна половинка на представителя на Кремъл Дмитри Песков дойде на мероприятието по покана на Chopard, чието лице е тя.

Така й се отдаде късмет освен да посети светските събития, само че и да дефилира на аления килим наред с холивудските звезди.

Миналата вечер тя посети премиерата на кино лентата "Боже мой " на френския режисьор Арно Деплешен. Същата вечер в кинотеатъра бяха пристигнали да видят престъпната драма Леонардо Ди Каприо, Леа Сейду, Наташа Поли, Андриана Лима.

Медиите разясняват, че измежду тях Татяна Навска е съумяла да се оправи почтено. Спортистката бе избрала за вечерта впечатляваща черна рокля с ефектно до пъпа. Тоалетът се допълваше от огромни обеци, инкустрирани с брилианти.



Олимпийската шампионка не скри, че самата тя е била във екстаз от прекосяването си на аления килим в Кан.

"Можех ли като дребна да си показва, че в миналото ще мога да мина по аления килим на фестивала в Кан?! Това са потресаващи страсти и усеща. Особено, когато към теб има толкоз известни хора ", написа тя в обществените мрежи.



Самата Татяна очевидно се е подготвила добре и блестеше ту в бял смокинг на Ralph Lauren, ту в блестящ костюм от Giorgio Armani.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР