Олимпийската шампионка Стойка Кръстева ще подкрепя виртуозите в новите градски

...
Олимпийската шампионка Стойка Кръстева ще подкрепя виртуозите в новите градски
Коментари Харесай

Стойка Кръстева ще подкрепи спортния фест в София през уикенда

Олимпийската шампионка Стойка Кръстева ще поддържа виртуозите в новите градски дисциплини по време на феста „ Спортувай в твоя град “ този уикенд. Звездата на международния бокс ще бъде измежду формалните посетители на спортния празник, който е част от самодейност „ София – европейска столица на спорта “.

Малко откакто завоюва олимпийското злато в Токио, Стойка Кръстева стана треньор на деца и в този момент с част от своите млади ученици ще приветстват участниците в „ Спортувай в твоя град “.

Фестивалът в Северният парк до столичния стадион „ Локомотив “ включва три държавни шампионати и един народен шампионат в най-новите и супер атрактивни градски дисциплини - брейк танци, стрийт фитнес, баскетбол 3х3 и градски паркур.

Наред с това, при удобно време в неделя сутринта уредниците възнамеряват детски шампионат по баскетбол 3х3.

В обедните часове на същия ден ще има стречинг шоу, а незабавно по-късно всеки присъстващ ще може да тества шанса си в колелото на шанса с доста награди и абонаментни карти за достъп до елитна фитнес верига.

Националният шампионат по брейк стартира с квалификации в събота, а най-хубавите ще бъдат избрани в късните следобедни часове.

25 тима се записаха за държавното състезание по баскетбол 3х3. Шампионатът ще бъде в събота с начален час 10:00.

Легендарният олимпиец Йордан Йовчев и неговите " запалени " по стрийт фитнеса и паркура момчета също от дълго време чакат този състезателен фестивал с цел да събират аплодисменти със спиращи дъха скокове и салта.

Откриването на ърбан феста е в събота, 30 април в 13.00 ч.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР