Олимпийската шампионка с отбора по гимнастика на САЩ от Игрите

...
Олимпийската шампионка с отбора по гимнастика на САЩ от Игрите
Коментари Харесай

Лекар изнасилвал олимпийска шампионка 7 години

Олимпийската шампионка с тима по гимнастика на Съединени американски щати от Игрите в Лондон през 2012 година Маккeйла Мароуни, разкри, че е била изнасилвана от лекаря на отбора. Тя направи това шокиращо разобличаване в персоналния си профил в "Туитър ".

Гимнастичката, която сега е на 21 години, споделя, че в продължение на 7 години е била полово измъчвана от доктор Лари Насър. Всичко почнало по време на лагер на националния отбор в Тексас, когато Мароуни била единствено на 13 години.

"Бях насилвана от доктор Лари Насър, докторът на женския народен тим по гимнастика на Съединени американски щати и олимпийския тим. Д-р Насар ми споделяше, че получавам "необходими медицински процедури, които практикува от 30 години ". Започна, когато бях на 13 години по време на един от първите ми подготвителни лагери в Тексас и не свърши, до момента в който не завърших кариерата си. Бях "лекувана ", когато и където на този мъж му се откриеше опция. Случи се и в Лондон, преди с тима да спечелим златните медали, случи се и преди да печеля среброто. Най-страшната нощ се случи, когато бях на 15. Летях през целия ден и нощ с тима до Токио. Той ми даде приспивателно за полета, а идващото нещо, което помня, бе по какъв начин бях с него в хотелска стая и получавах "лечение ". Мислех си, че ще умра ", написа тя.

Мароуни прибавя, че за разкритията си е въодушевена от избухналия в Холивуд скандал с продуцента Харви Уайнстийн, който беше упрекнат от редица актриси, че ги е малтретирал полово.

"Възможно ли е да сложим завършек на този вид принуждение? Възможно ли е жертвите да приказват намерено за това, без да заплашват кариерите си и фантазиите си? Надявам се. Мълчанието ни даваше мощ на неверните хора прекомерно дълго и е време още веднъж да си я вземем. И, помнете, в никакъв случай не е прекомерно късно да приказваш ", приключва изказването си Мароуни.

Лари Насър близо 30 години беше част от националния тим на Съединени американски щати. Той беше в делегациите по време на 3 издания на олимпийските игри, написа Дир.бг. В момента против него са повдигнати 22 обвинявания за незаконно полово държание от първа степен и може да получи пожизнен затвор.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР