Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от Игрите в

...
Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от Игрите в
Коментари Харесай

Мадлен Радуканова стартира своята "Година на благодарността" от Плевен


Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от Игрите в Токио Мадлен Радуканова избра Плевен за старт на своята самодейност " Година на благодарността ". Всеки месец златното момиче ще гостува на друго място в страната, с цел да се среща с деца и младежи, които имат потребност от поддръжка, менторство и от добър образец.

Снимка: catchtherainbow.eu


В Плевен Радуканова дойде дружно със своя татко някогашния футболист и треньор Милен Радуканов. Олимпийската шампионка влезе в час по физическо образование в учебно заведение " Иван Вазов ", където организира мотивиращ диалог с учениците и им подари своя гимнастическа топка. Децата пък имаха шанса да допрян златния олимпийски орден на Мадлен от Токио.

Снимка: catchtherainbow.eu


" Благодарна съм на всички хора, които бяха до мен и ме подкрепяха по целия ми състезателен път към олимпийския връх. По този метод, с тази самодейност, желая да се обърна към всички младежи, към всички деца и в случай че мога аз да им оказа помощ с нещо и да им се отблагодаря, и да се докосна до тях ", съобщи Радуканова.

Снимка: catchtherainbow.eu


В края на срещата гимнастичката зарадва учениците с доста подписи и фотоси за спомен

По време на своята " Година на благодарността " Мадлен ще гостува в друг град всеки месец, с цел да опише за хубавите и тежките моменти в кариерата на един сполучлив състезател. Тя ще се среща с деца и младежи, които търсят ентусиазъм и насоки.

Снимка: catchtherainbow.eu

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР