Олимпийската шампионка по карате разкри, че е възпитана в патриотизъм

...
Олимпийската шампионка по карате разкри, че е възпитана в патриотизъм
Коментари Харесай

Ивет Горанова: Не бих напуснала България, горда българка съм

Олимпийската шампионка по карате разкри, че е възпитана в национализъм и това е повода да остане в България и тук да се бори за фантазиите си. Състезателката показа, че фамилията ѝ съблюдава националните обичаи и самата тя е упражнявала национални танци седем години.
" Много съм горда с това, че съм българка! Вярвам, че щом съм родена тук, това е знак от ориста. Че ми е писано да пребивавам на това място. Тъжно е, че доста хора напущат родината, с цел да намерят по-добре платена работа или опция за реализация. И това, че страната не намира метод да ги задържи, като им предложи по-добри вероятности за триумф в живота, е огромен проблем ", съобщи Горанова пред " България Днес ".
" Надявам се да има промени към положително и българите да стартират да се прибират от чужбина. Да намират своето предопределение в нашата страна и тук да сбъдват фантазиите си. Аз не бих напуснала България. Гордея се с българското знаме, с българския дух... За мен това са значими неща. В моето семейство съблюдаваме всички национални обичаи, честваме националните празници. Като си откърмен с любовта към родното, мъчно можеш да се откъснеш ", сподели още шампионката от Игрите в Токио.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР