Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова ще получи приза за

...
Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова ще получи приза за
Коментари Харесай

Ивет Горанова става Богиня в бизнеса

Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова ще получи наградата за дамски бизнес „ Богиня в бизнеса “, за нейните специфични заслуги в региона на спорта и неговото развиване.

Събитието ще се състои на 17 декември от 19 часа в „ Планет Тех Театър “. Организатори на шоуто Коледен фестивал за дамски бизнес са Агенция „ Монарх “, „ Милениум Арт Ивентс “ и „ Дамско Модно Соаре “.

Освен Горанова специфични посетители ще бъдат Наталия Гуркова, която ще показа фешън ревю, Илия Илиев също ще има ревю с рокли, които идват в България непосредствено след „ Дубай модерно шоу ". Певицата Невена Пейкова ще извърши пред гостите части от новия си албум.

Събитието е ангажирано и с благотворителна идея. Ще бъде подкрепена самодейността на Ваня Иванова от Пазарджик - " Сърце в зелено ". Идеята е да се помогне за закупуването на нови японски вишни, които ще бъдат засадени от нея и прелестните ѝ деца в града.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР