Олимпийската шампионка по художествена гимнастика и любима жена на Владимир

...
Олимпийската шампионка по художествена гимнастика и любима жена на Владимир
Коментари Харесай

Илиана Раева взриви с лични разрития за любимата на Путин - Алина Кабаева!

Олимпийската шампионка по художествена гимнастика и обичана жена на Владимир Путин - Алина Кабаева, се оказа персонална позната и даже другарка на Илиана Раева. Причината е ясна - и двете са имена в този спорт от години и са се срещали нееднократно по разнообразни аргументи.

Самата Раева удостовери, че познава добре Кабаева, само че отхвърли да вземе отношение по политическите въпроси, свързани с нея - като това, че и Кабаева скоро ще падне " под ножа " на Запада и ще й бъдат наложени голям брой наказания.

" Алина за мен е прелестен човек, дотолкоз, доколкото я познавам. Красива, надарена, интелигентна, същинска дама - какво да не й хареса човек?! Постиженията й в спорта също не могат да бъдат подценени, камо ли да й ги лишават. Двете се знаем добре, само че не сме си ходили на посетители, несъмнено ", сподели Раева и още веднъж отхвърли да разяснява конфискацията на имуществото на дамата на Путин.

Говори се, че на Кабаева ще бъде лишен голям дворец, намиращ се в Швейцария, на чиито покрив имало даже площадка за хеликоптер.

" За мен Алина е и постоянно ще бъде един голям първенец. И не считам, че наказванията, по каквато и да било причина, против хора на спорта, изкуството, науката, са оправдани ", сподели Раева.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР