Олимпийската шампионка от Игрите във Ванкувър 2010 Ким Йонг А

...
Олимпийската шампионка от Игрите във Ванкувър 2010 Ким Йонг А
Коментари Харесай

Олимпийска шампионка нападна 15-годишната руска фигуристка

Олимпийската шампионка от Игрите във Ванкувър 2010 Ким Йонг А употребява персоналния си профил в обществената мрежа Инстаграм, с цел да разкритикува решението на Спортния трибунал (CAS) да разреши на съветската фигуристка Камила Валиева да взе участие на Олимпийските игри в Пекин.

" Спортист, който нарушава антидопинговите правила, не може да се състезава. Този принцип би трябвало да се съблюдава без изключение. Усилията и фантазиите на всички играчи са еднообразно скъпи “, написа Ким Йонг А.

Припомняме, че CAS реши да отхвърли жалбата на интернационалните организации, които оспориха допускането на Валиева до надпревари на Олимпийските игри в Пекин.

На актуалните игри 15-годишната фигуристка към този момент стана олимпийски първенец в отборния шампионат. Международният олимпийски комитет (МОК) обаче съобщи, че няма да организира гала по награждаване на фигуристите въз основа на резултатите, до момента в който не завърши сагата с Валиева. 15-годишната фигуристка ще показа късата си стратегия на Игрите на 15 февруари. Русия ще бъде показана и от Анна Щербакова и Александра Трусова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР