Олимпийската ни медалистка от Игрите в Рио през 2016 Елица

...
Олимпийската ни медалистка от Игрите в Рио през 2016 Елица
Коментари Харесай

Елица Янкова: Конкуренцията в борбата става все по-голяма

Олимпийската ни медалистка от Игрите в Рио през 2016 Елица Янкова съобщи пред Българска национална телевизия, че равнището и броят на участниците в надпреварите по битка се е нараснал фрапантно през последните години.

" Конкуренцията става все по-голяма. Включват се от ден на ден страни. В предходни години в този спорт изпъкваха 4-5 страни, в този момент са доста повече и това прави нещата доста по-сложни ", показа Янкова.

" Вече много години съм отвън българската битка, с цел да знам какво се случва в кухнята. Пожелавам на девойките да се показват мощно и да вземат колкото се може повече квоти. Тази страст препокрива всевъзможни отрицателни неща ", добави още тя.

Съпругът на Янкова - Алекса Ерски, който също е някогашен герой, има вяра, че капацитетът на националите ни занапред ще се разпростира. Той разяснява и представянето на своите сръбски сънародници в Белград.

" Доволен съм от представянето на нашите момчета. Имаме две квоти. Това е триумф, тъй като не се сме привикнали да печелим толкоз доста ", разяснява Ерски.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР