ОЛИМПИЯ, Вашингтон (AP) — Законодателите от щата Вашингтон ще се

...
ОЛИМПИЯ, Вашингтон (AP) — Законодателите от щата Вашингтон ще се
Коментари Харесай

Законодателите от щата Вашингтон ще се заемат с фентанила и жилищното настаняване в последната законодателна сесия на Inslee

ОЛИМПИЯ, Вашингтон (AP) — Законодателите от щата Вашингтон ще се върнат в Олимпия в понеделник, с цел да прегледат жилищното настаняване, изменението на климата и рецесията с фентанила в съкратена законодателна сесия, която бележи последната за Джей Инсли като губернатор.

По време на прелиминарен обзор на сесията тази седмица губернаторът от Демократическата партия разказа климата като най-големия дълготраен проблем, който желае да прегледа на тази сесия. Той загатна шестте си внука и страха си по какъв начин ще наподобява околната среда, когато са на неговата възраст.

„ Ще направя всичко допустимо през идващите 60 дни, с цел да се уверя, че имаме по-светло визия за внуците на всички “, сподели той.

Мнозинството демократи също ще играят отбрана. Консервативна група показа стотици хиляди подписи в поддръжка на начинания, които заплашват някои от най-големите им скорошни победи, в това число 1-годишния Закон за уговорката за климата, забележителна политика, която сътвори система за „ ог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР