Олимпия е по-талантлива от мен и Винъс взети заедно. Това

...
Олимпия е по-талантлива от мен и Винъс взети заедно. Това
Коментари Харесай

Серина Уилямс: 6-годишната ми дъщеря ми е по-талантлива от мен и Винъс взето заедно

" Олимпия е по-талантлива от мен и Винъс взети дружно ". Това разкрива Серина Уилямс за своята 6-годишна щерка в последното си изявление. Малкото момиченце хваща ракетата още на 3-годишна възраст и към този момент доста рядко пропуща ден на корта, а 23-кратната " мейджър " шампионка е компактно до нея и я поддържа, макар че знае какъв брой сложен е този път.

Със сигурност Олимпия ще бъде доста по-привилегирована по отношение на своите майка и вуйна, които са успяли да реализират всичко това от нулата, израствайки на прага на бедността в суровите условия на Комптън, където уличните банди не са спирали да водят открити войни на улицата в оня интервал. Дъщерята на Серина ще има най-хубавите вероятни условия за развиване, а с гените и поддръжката на своята майка, то като че ли триумфът е просто въпрос на време за нея.

" Олимпия към този момент стартира да схваща какво се случва към нея и нерядко стартира да ме пита дали съм известна. Аз обаче към момента не желая да я натоварвам с цялото това задължение и упования. Засега отсрочвам момента и споделям, че съм просто нейната майка. Ако фактически реши да се занимава професионално с тенис, което към този момент наподобява значително евентуално, към този момент ще би трябвало да седнем и да я предупредя, че няма да бъде по никакъв начин елементарно за нея да се оправи с цялото внимание към нея, тъй като мама Серина може и в миналото да е била в действителност значим човек в света на тениса.

Често поглеждам към татко си и се запитвам по какъв начин е съумял да го реализира. Защото поглеждам децата си и си мисля какъв брой са сладки. Просто желая да са спокойни, щастливи и да не ги натискам прекомерно. Същевременно знам какъв брой бих бил огорчена, в случай че не бях натискана от баща. Тогава въобще нямаше сега да давам изявление и да бъда тази Серина Уилямс, която познава света. Затова в действителност се усещам щастлива, че баща е бил там, с цел да ме побутва по-строго в сложните ми моменти и да ме научи на дисциплинираност.

Олимпия е толкоз атлетична, че напряко наподобява невероятно от човешка позиция за дете на нейните години. С Винъс сме си говорили, че е по-талантлива от нас двете взети дружно. Знам, че татко ни е видял същото в нас и най-после нещата се получиха по най-хубавия вероятен метод. Искам същото за щерка си, в случай че в действителност това е нейният път, само че не желая да я карам да страда на корта. Може би ще би трябвало да приказвам с баща и дядо Ричард да поеме вместо мен даден миг, тъй като съм прекомерно мека " - споделя Серина.

Източник: Tennis Up To Date

 

 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР