Олимпик Марсилия се справи като домакин на гръцкия АЕК Атина

...
Олимпик Марсилия се справи като домакин на гръцкия АЕК Атина
Коментари Харесай

Олимпик Марсилия и Бетис постигнаха ценни победи в Лига Европа, равенство за Аталанта

Олимпик Марсилия се оправи като хазаин на гръцкия АЕК Атина с 3:1 и оглави краткотрайното класиране в група „ В “ с 5 точки, а АЕК има 4 в актива си. Витиня означи първия гол за домакините в 27-ата минута, а Орбелин Пинеда изравни за 1:1 в 53-ата минута. С две дузпи в 60-ата и 69-ата минути, осъществени от Амин Арит и Жордан Верету тимът на Марсилия стигна до първия си триумф в групите. Гостите приключиха мача с 10 души след аления картон на вратаря Чичан Станкович в 59-ата минута.

В група „ С “ испанският Бетис се наложи като посетител на кипърския Арис с 1:0 с попадение на Айосе Перес в 75-ата минута и държи лидерската позиция с 6 точки. Арис Лимасол е финален с 3. Чешкият Спарта Прага и Глазгоу Рейнджърс приключиха при тъждество 0:0, като чехите са втори, а шотландците трети с по 4 точки в актива си.

Италианският Аталанта направи тъждество 2:2 при гостуването си в Австрия на Щурм Грац и остава отпред в група „ D “, а в другата среща полският Ракув Ченстохова и Спортинг Лисабон приключиха при тъждество 1:1.

Александър Прас бе прецизен за 1:0 за Щурм Грац в 13-ата минута. Луис Муриел в 34-ата и от дузпа в седмата минута на добавеното време на първата част обърна до 2:1 за Аталанта, а Шимон Влодарчик оформи крайното 2:2. Домакините останаха с човек по-малко в 52-ата минута поради втория жълт и надлежно червен картон на Щефан Хайрландер.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР