Олимпик Марсилия не успя да победи Анже в мач от

...
Олимпик Марсилия не успя да победи Анже в мач от
Коментари Харесай

Един Супер Марио не е достатъчен

Олимпик Марсилия не съумя да победи Анже в мач от 30-ия кръг на Лига 1. Марсилци поведоха бързо с две попадения, дело на Марио Балотели - в четвъртата и 16-ата минута. С две дузпи, осъществени от Томас Мангани, обаче гостите стигнаха до тъждество.

Супер Марио откри резултата, откакто получи пас от Лукас Окампос и с десния крайник прати топката в мрежата. Скоро италианецът означи и второто си попадение в срещата. Отново Окампос подаде към Балотели, който напредна на скорост и стреля, с цел да преодолее за повторно Людовик Бютел.

В 36-ата минута Анже понижи, откакто гостите получиха право да изпълнят дузпа след ВАР за нарушаване на Жордан Амави против Исмаел Траоре. В 76-ата минута Адил Рами спъна Кристиан Лопес в наказателното поле и съдията за повторно уточни бялата точка. Отново Мангани бе прецизен и изравни. В 78-ата минута Буна Сар от ОМ бе изпъден за втори жълт картон, което затрудни финалния взлом на домакините и резултатът се резервира до последния съдийски сигнал.

В класирането Марсилия остава на четвърта позиция с 48 точки, до момента в който Анже е 11-и с 37 и напълно скоро ще може да се похвали и с формалното си оставане в елита и през този сезон. Лига 1 30 кръг, събота 30 март  Марсилия 2:2краен резулат  Анже
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР