Олимпик Лион разкриткува сериозно Уест Хем, след като трансферът на

...
Олимпик Лион разкриткува сериозно Уест Хем, след като трансферът на
Коментари Харесай

Олимпик Лион нападна Уест Хем заради проваления трансфер на Бенрама

Олимпик Лион разкриткува съществено Уест Хем, откакто прехвърлянето на Саид Бенрама се провали в последния миг. Алжирецът бе считан за несъмнено попълнение на клуба от Лига 1, само че " административна неточност " не е разрешила документите да бъде приключена до крайния период на трансфрения прозорец.

За играча Лион щеше да заплати общо 15 милиона паунда, а Бенрама даже е договорил изискванията си с френския отбор. Нормално, от Олимпик Лион не останаха по никакъв начин удовлетворени от развиването на цялата обстановка и пуснаха публична позиция, в която разкритикуваха дейностите на " чуковете ". 

" Олимпик Лион съжалява за неуспеха на прехвърлянето на Саид Бенрама, заради аргументи отвън нашия надзор. Клубът подлага на въпрос дейностите на Уест Хем, който не съумя да извърши всички адиминистративни задания по завършването на прехвърлянето в дадения период, макар че имаше сделка от всички страни ", се споделя в изказването на Лион.

ℹ️ Les raisons de l'échec du transfert de Saïd Benrahma.

Toutes les informations ⤵️
— Olympique Lyonnais (@OL)
„ Олимпик Лион на драго сърце посрещна Саид Бенрахма в Лион този четвъртък, с цел да завърши прехвърлянето си от Уест Хям. Въпреки това, довечера, когато Олимпик Лион беше въвел всички административни данни в специфичната платформа на ФИФА (FIFA TMS), Уест Хем по този начин и не беше стартирал никаква техническа процедура от тяхна страна, макар многократните напомняния и непрекъснатата взаимна телефонна връзка. Олимпик Лион надълбоко съжалява за тази обстановка и това решение, демонстрирайки дълбока липса на почитание от страна на Уест Хем към институцията и играча ", допълват французите.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР