Олимпик Лион постигна важна победа с 1:0 като гост на

...
Олимпик Лион постигна важна победа с 1:0 като гост на
Коментари Харесай

ПСЖ и Лион дишат във врата на Лил след чисти победи

Олимпик Лион реализира значима победа с 1:0 като посетител на Дижон в мач от 23-ия кръг на Лига 1. Победния гол вкара Лукас Пакета в 22-ата минута. С тези три точки „ хлапетата “ се приближиха на 2 пункта от лидера Лил, който е с 51.

Дижон от своя страна заема предпоследното 19-то място с 15.

Шампионът Пари Сен Жермен също отговори уместно, постигайки класическа победа с 3:0 над Ним. Точни за парижани бяха Анхел ди Мария в 18-ата минута, Пабло Сарабия в 36-ата и Килиан Мбапе в 68-ата.

По този метод възпитаниците на Маурисио Почетино се върнаха на победния път, откакто в последния кръг катастрофираха във визитата си на Лориен с 2:3. Така ПСЖ събра 48 точки, на една от втория Олимпик Лион и на три от водача Лил.

Ланс и Олимпик Марсилия врътнаха зрелищно 2:2. Флориан Тувин и Аркадиуш Милик дадоха преднина на единствения френски клуб, печелил Шампионската лига, само че домакините реализираха непълен поврат през втората част, с помощта на Флориан Сотока и Факундо Медина.

В различен мач от кръга Монако се оправи с Ница с 2:1. Бен Йедер откри в 28-ата минута за „ монегаските “ от дузпа, Ле-Мелу изравни в 47-ата, а още веднъж Бен Йедер донесе триумфа на домакините в 51-ата минута.

Сент Етиен и Нант не излъчиха победител, завършвайки 1:1. Рандал Коло Муани откри в 36-ата минута за гостите, само че в 57-ата минута Мади Камара измъкна тима си и оформи крайния резултат.

Източник: Гонг
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР