Олимпик Лион посреща у дома в двубой от 20-тия кръг

...
Олимпик Лион посреща у дома в двубой от 20-тия кръг
Коментари Харесай

Лига 1 НА ЖИВО: Лион - ПСЖ 1:0, домакините удариха първи

Олимпик Лион посреща вкъщи в дуел от 20-тия кръг на френската . Парижани водят безапелационно в класирането на шампионата с 46 точки и ще търсят нов триумф против разочароващия Лион.
Мачът стартира в 21:45 ч. и ще може да го следите .
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Домакините стартираха доста по-организирано срещата и в седмата минута Лион поведе в резултата. Бруно Гимараеш даде прелестен пас с левия крайник към стартиралия Лукас Пакета, чийто удар не остави безусловно никакви шансове на Кейлор Навас.
СТАРТОВИ СЪСТАВИ:
ЛИОН: Лопес, Да Силва, Боатенг, Емерсон, Густо, Лукеба, Ауар, Какере, Гимараеш, Шерки, Дембеле
ПСЖ: Навас, Маркиньос, Кимпембе, Керер, Мендеш, Вайналдум, Ерера, Верати, Верати, Паредес, Икарди, Мбапе


ПРЕДИ МАЧА
Маурисио Почетино няма да може да разчита на огромната си звезда Лионел Меси. Нападателят се болести с ковид в Аржентина, заради което трябваше да остане отвън групата за дуела. На линия е Серхио Рамос, а Хуан Бернат също попадна в състава.
Заразени са още Джанлуджи Донарума, Лейвин Курзава и Юлиан Дракслер, Данило Перейра и Анхел ди Мария. Неймар е контузен, до момента в който Ашраф Хакими и Идриса Гуейе са на Купата на африканските народи.
В Лион проблемите също са съществени. Част от шампионата на Африка са Ислам Слимани, Карл Токо Екамби и Тино Кадевере. Тиаго Мендес е контузен, а навън заради контузии са още Джейсън Денайер, Синали Диоманде, Лени Проитов и Жеф Реин-Аделаид.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР