Олимпик Лион победи Лил с 4:3 в мач от 32-ия

...
Олимпик Лион победи Лил с 4:3 в мач от 32-ия
Коментари Харесай

Олимпик Лион се наложи над Лил в сблъсък със седем гола

Олимпик Лион победи Лил с 4:3 в мач от 32-ия кръг на Лига 1. " Хлапетата " стигнаха до поврат с голове в 88-ата и 91-ата минута, с цел да се поздравят с триумфа.

През първото полувреме домакините диктуваха играта на стадион " Пиер-Мороа ". Бафоде Диаките откри резултата, като засече с глава центриране от директен свободен удар в наказателното поле на Юсуф Язъджъ.

Едон Жегрова удвои преднината на " песовете " с удар по земя отвън наказателното поле.

След почивката гостите понижиха изоставането си. Саид Банрама насочи фалцов удар в далечния ъгъл за 1:2.

От 82-ата до 91-ата минута феновете станаха очевидци на четири попадения. Първо Малик Фофана изравни резултата, като засече от придвижване паралелно на голлинията подаване във вратарското поле на Мама Балде.

Възпитаниците на Пауло Фонсека още веднъж поведоха. Бафоде Диаките засече с глава центриране от ъглов удар на Анхел Гомеш.

Играчите на Пиер Саж обаче реализираха впечатляващ поврат в заключителните минути. Александър Лаказет направи резултата 3:3, откакто засече с едно допиране центриране в наказателното поле на резервата Ейнсли Мейтланд-Найлс.

В добавеното време Мама Балде донесе триумфа на гостите, като засече с глава центриране в наказателното поле на Клинтон Мата.



Лил остава на 4-ата позиция в класирането с актив от 55 пункта. Олимпик Лион се изкачи до 7-ото място с 47 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР