Олимпик Лион победи Брест с 4:3 в мач от френската

...
Олимпик Лион победи Брест с 4:3 в мач от френската
Коментари Харесай

Олимпик Лион победи Брест с дузпа в 16-та минута на добавеното време

Олимпик Лион победи Брест с 4:3 в мач от френската Лига 1 обагрен с два червени и 10 жълти картона.

Корентен Толисо даде преднина на Лион в 18-ата минута, откакто с мощно полуволе прати топката в мрежата след центриране на Джейк O’Брайън. В 60-ата минута гостите изравниха с помощта на прецизен изстрел с глава на Стив Муние, засякъл центриране на Ромен дел Кастийо. 4 минути по-късно настана поврат, откакто същият този Дел Кастийо вкара съвършен свободен удар. След още три минути той направи 3:1, получил топката на празна врата от Камори Думбия.

Но головете продължиха да падат и 120 секунди по-късно Александър Лаказен просто постави крайник след неразбория от ъглов удар и понижи на 2:3. Николас Талиафико изравни за 3:3 в 79-ата минута с удар по земята.

Двата тима бяха понижени с по един човек в 86-ата минута, когато реферът сподели втори жълти картони на Талиафико от домакините и Пиер Лийс-Мелу от Брест след меле сред двата отбора.

В последните вероятни секунди от 16-минутното продължение вратарят на Брест Марко Бизо направи фаул против Лаказет, който беше осъден с дузпа. Мейтланд-Найлс не сбърка и донесе насладата на Лион.

AINSLEY MAITLAND-NILES RETOURNE LE PARC OL APRÈS SON PENALTY VICTORIEUX ️

— Actu Ligue 1 (@ActuL1_)

Брест заема втората позиция с актив от 53 точки, една пред Монако, който обаче има мач по-малко. ПСЖ са на върха с 63.

Лион е в серия от пет мача без проваляне, изкачвайки се на седмото място в класирането с 41 точки, на 2 след Ланс в конкуренцията за място в Лигата на Конференциите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР