Олимпик Лион няма да може да разчита на звездата си

...
Олимпик Лион няма да може да разчита на звездата си
Коментари Харесай

Херта прецака Лион за реванша срещу Юве в ШЛ

Олимпик Лион няма да може да разчита на звездата си Люка Тусар за срещата-реванш от Шампионска лига против тима на Ювентус. Полузащитникът означи единственото попадение за френския отбор в първата среща сред двата тима, извоювана от французите с 1:0.

Тусар играе чартърен в Лион от тима на Херта (Берлин), като договорът му с “хлапетата” изтича на 30 юни, когато ще замине за Германия. Възобновяването на Шампионската лига пък се чака да се състои при започване на август, което ще значи, че младият полузащитник няма да може да играе във втория мач.

От Херта към този момент обявиха, че няма да удължат наема на Тусар, което ще значи, че той ще би трябвало да се прибере в Берлин. 23-годишният футболист бе продаден на немския отбор от Лион през януари тази година, като концепцията бе той да остане да играе чартърен в тима на “хлапетата” до края на сезона, т.е. до 30 юни. Настъпилата пандемия с ковид обаче обърка графика на международния футбол, като шампионатите ще завършат след плануваните първични дати, което значи, че Тусар ще би трябвало да се причисли към новия си тим преди завършването на акцията.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР