Олимпиакос срази с 6:0 гостуващия Левадиакос в среща от 24-ия

...
Олимпиакос срази с 6:0 гостуващия Левадиакос в среща от 24-ия
Коментари Харесай

Испанско дуо вдъхнови Олимпиакос за разгром

Олимпиакос съкруши с 6:0 гостуващия Левадиакос в среща от 24-ия кръг на гръцкото състезание и сподели, че се намира в най-хубава форма от всички кандидати за купата. Грандът от Пирея реши всичко в своя изгода още до почивката с голове на Пеп Биел и Ин-Бом Хуанг. В 49-ата минута испанският халф Биел се разписа за повторно, а в 58-ата Седрик Бакамбю осъществя дузпа. Последните две попадения във вратата на гостите бяха дело на различен испанец - Серхи Канос. 

В класирането Олимпиакос е на трето място, само че единствено на 3 точки зад АЕК и 2 зад Панатинайкос. Топ 6 се добавя от ПАОК, Волос и Арис (Солун). 

Водачът АЕК имаше относително лесна задача като посетител на ОФИ Крит и завоюва с 3:0. Две попадения заби Нордин Амрабат, а едно добави Мият Гачинович. " Жълто-черните " са тимът с най-хубава отбрана и още веднъж не позволиха попадение във вратата си. ОФИ не оказа особена опозиция, само че все пак бележи сериозен напредък под управлението на Валдас Дамбраускас и е надалеч от зоната на изпадащите.

След три равенства в предходните 4 кръга, ПАОК прегази гостуващия Йоникос с 6:0. Началото на голеадата сложи Жак-Алексис Ромао, който прати топката в личната си врата в 6-ата минута. До почивката Янис Константелиас, Брендън Томас и Андрия Живкович направиха резултата 4:0, а при започване на втората част Зинедин Машаш от гостите получи червен картон. Томаш Кенджора и 17-годишният Стефанос Цимас оформиха разгромната победа на ПАОК, който е 4-ти в таблицата с 51 точки.

Аутсайдерът Ламия реализира първа победа от 19 кръга. Бившият тим на Иван Горанов изненадващо се наложи с 2:1 над намиращия се в рецесия Арис. За гостите от Солун като запаса се появи някогашният бранител на ЦСКА - София Брадли Мазику. Неговият отбор получи два гола още доникъде на първото полувреме, а Якуб Брабец единствено съумя да понижи в 44-ата минута. Загубата смъкна Арис на 6-о място в подреждането за сметка на Волос, който победи с 1:0 ПАС Янина, а Ламия се отлепи от дъното на таблицата, изпреварвайки Йоникос и Левадиакос.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР