Олимпиакос си осигури място на полуфиналите в турнира за Купата

...
Олимпиакос си осигури място на полуфиналите в турнира за Купата
Коментари Харесай

Олимпиакос излъга Арис и в реванша

Олимпиакос си обезпечи място на полуфиналите в шампионата за Купата на Гърция след минимална победа с 1:0 при гостуването си на Арис. Със същия резултат грандът от Пирея завоюва и първия мач. 

Бралди Мазику беше титуляр за домакините от Солун и направи доста мощен дуел. Бившият бранител на ЦСКА - София насочи хуабв удар в началните минути, а малко по-късно почисти топката от голлинията. 

Арис пропусна доста положения, а кулминационната точка пристигна в 82-ата минута, когато " жълто-черните " получиха дузпа, гарнирана с червен картон на Андреас Нтой. Андре Грей шутира с всичка мощ от бялата точка, само че Константинос Цолакис избави. Минута преди края на постоянното време Юсеф Ел Араби се възползва от разкрилите се свободни пространства и донесе успеха на Олимпиакос. 

На полуфиналите е и АЕК, който отстрани втородивизионния Пансерайкос. В първия мач АЕК се наложи с 3:0, а нощес завоюва гостуването си с 3:1. Точни за отбора от Атина бяха Петрос Манталос (2) и Теодосис Махерас.  

Реваншите в другите четвъртфинали са през днешния ден. Аполон (Паралимниу) ще посрещне Ламия след загуба с 1:2 в първия мач, а ПАОК е хазаин на Панатинайкос след 2:0 в Атина. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР