Олимпиакос, където този сезон играе Александър Везенков, може да се

...
Олимпиакос, където този сезон играе Александър Везенков, може да се
Коментари Харесай

Заплашиха Олимпиакос с изхвърляне във втора дивизия

Олимпиакос, където този сезон играе Александър Везенков, може да се озове във втора дивизия на Гърция, в случай че не позволи проблемите си с баскетболната федерация на Гърция. “Червено-белите” от Пирея записаха служебна загуба в дербито с Панатинайкос от полуфиналите за Купата на страната, откакто не излязоха на терена за второто полувреме, протестирайки против съдийските отсъждания преди почивката.

Трикратните европейски първенци към този момент обявиха, че ще играят против безконечния си противник само в случай че срещите се управляват от задгранични съдии, а в този момент стигнаха много по-далеч с настояванията си, като точно това може да се окаже пагубно за бъдещето им в гръцкия хайлайф.

Ръководството на Олимпиакос е изразило мнение, че баскетболистите на клуба няма да играят в нито един мач, в съдийската тройка за който попада някои от тримата рефери от последното дерби - Панайотис Анастопулос, Тасос Манос и Христос Панайоту. Точно този ход, в случай че несъмнено бъде спазен, може да докара до ваденето на тима от елита.

Според разпоредбите на федерацията, в случай че от Олимпиакос не изиграят още два мача, ще бъдат пратени в долната дивизия. От Пирея обаче са непреклонни и даже изследват опцията да играят в Адриатическата лига през идващия сезон, единствено и единствено с цел да не им се постанова да имат мачове, ръководени от гръцки съдии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР