Олга Кузнецова е родом от Соликамск, което е малко градче

...
Олга Кузнецова е родом от Соликамск, което е малко градче
Коментари Харесай

4 съвета за повече самочувствие и увереност

Олга Кузнецова е родом от Соликамск, което е малко градче в Русия, само че през 2016 година се мести в мегаполитния Ню Йорк, където стартира кариерата си на модел. Освен че взе участие в редица фешън ревюта, тя става и учител в детска школа за модели. По-късно приключва и спомагателен курс, с цел да стартира също личната си процедура с уроци по убеденост за възрастни.

Наблюдавайки свои другари, работещи в корпоративни компании, към този момент бившият модел схваща, че хората имат потребност от помощ, с цел да бъдат по-уверени и това да им е от изгода, с цел да се утвърдят в работната среда. Според Олга да може да демонстрира наличието си е също толкоз значимо за всеки човек, колкото и практическите умения, които тя включва в обучителната си стратегия.

Elegance NY има профил и в TikTok, където видеата ѝ към този момент са събрали милиони гледания. В част от тях моделът издава дребните си секрети за убеденост, която идва от вътрешната страна, посредством промени, които всеки човек може да направи в придвижванията и стойката си. Ето четири от тях, подбрани от Business Insider.

Погледът

Олга Кузнецова е на мнение, че първото усещане е значимо. И в случай че се срещаме с някого за първи път, без значение дали на работна или сантиментална среща, е добре изначало да покажем, че сме сигурни в себе си. А това се получава, когато погледът ни не се мести от един човек върху различен непрекъснато и главата ни не се обръща ту наляво, ту надясно. Като се фокусираме върху индивида против нас и поддържаме зрителен контакт с него, демонстрираме, че сме спокойни и съсредоточени в диалога.

Правилото на трите

Бившият модел има " предписание на трите ", с което всеки може да покаже ангажираност към събеседника си посредством позицията на тялото си. " Трябва да сме сигурни, че главата, торсът и краката ни са ориентирани към този човек ", изяснява тя. По думите ѝ, в случай че пък ние видим у индивида против нас, че тези три детайла са встрани или отдалечени от нас, то това може и да е негативен знак.

Правилната стойка

Колкото и остарял, толкоз и значим и скъп съвет - вярната стойка е от значително значение. Раменете би трябвало да са изпънати обратно, а гърдите - избутани напред.

За да свикнем с тази стойка, можем да се упражняваме с йога позата " намасте ", само че с сложени ръце зад тила, вместо пред гърдите.

Съзнателност

И последно по ред, само че не и по значимост, е от моментна конфигурация, увереността в последна сметка да се трансформира в положение на мозъка. Да се усещаме същински уверени от вътрешната страна обаче не става за една нощ, а е развой, който изисква време. По пътя към това можем да достигнем, като всеки ден вършим всички тези даже дребни неща, които ни дават повече самочувствие - да вземем за пример дамите да обуят чифт високи токчета, а пък мъжете да облекат някоя хубава риза.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР