Олфа Хамруни не знае много за внучката си; не е

...
Олфа Хамруни не знае много за внучката си; не е
Коментари Харесай

Две дъщери избягаха, за да се присъединят към Ислямска държава. Години по-късно историята на тяхното семейство е номинирана за Оскар

Олфа Хамруни не знае доста за внучката си; не е обичаната й играчка, нито храна - дали е пастата, която майката на детето обича, или нещо друго?

Тунизийската баба даже не си разрешава да отиде там. „ Не желая да знам. За какво, с изключение на за повече сърдечна болежка? “ сподели тя.

Засега тя се бори единствено за 8-годишната Фатма. Детето е прекарало съвсем целия си живот с майка си и вуйна си - най-големите дъщери на Хамруни - отгледани в пандиза в Либия, където дамите се озовават, откакто напущат дома си като младежи и се причисляват към екстремистите от групировката " Ислямска страна ".

Истинската -житейската история на Хамруни и нейните деца е във фокуса на „ Четири дъщери “, номиниран за Оскар за най-хубав документален игрален филм. Пред камерата има доста пластове във кино лентата на Каутер Бен Хания: Става дума за радикализирането на две тийнейджърки; съкровен портрет на безреден и постоянно дисфункционален фамилен живот; и размисли върху контузията на поколенията, патриархата, майчинство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР