Олеся Малинская е една съвременна интернет икона. Външният ѝ вид

...
Олеся Малинская е една съвременна интернет икона. Външният ѝ вид
Коментари Харесай

Пътят към популярността на руската Ким Кардашиян

Олеся Малинская е една модерна интернет икона. Външният ѝ тип е съществено моделиран и усъвършенстван, само че на него подражават стотици хиляди девойки по света и у нас. Наричат я съветската Ким Кардашиян .

28-годишната Малинская е топ модел в Русия, дизайнер на лична марка облекла и има над 1 млн. почитатели в обществените мрежи, които наблюдават всяка нейна крачка. Луксът за нея е всекидневие, а появяването ѝ на светско събитие се заплаща скъпо.

„ Аз съм фешън дизайнер, сътворявам тоалети. Може на хората да им звучи необичайно, само че съм правист по обучение, въпреки в никакъв случай да не съм практикувала. От дребна съм креативна персона. Винаги съм се обличала автентично. Така започнах да сътворявам лични дрехи, шивачки ми ги ушиваха, а когато се показвах някъде, дамите ахваха: „ От къде купи тази рокля? Страхотна е!” А аз отговарях: сама я сътворих. Хората започнаха да демонстрират интерес, да желаят да си купят същото и по този начин взех решение да основа своя марка дрехи”, споделя моделът.

На въпроса по какъв начин се оправя с обвиняванията, че продава тялото си тя споделя: „ Това е естествено. Обвиняват всички красиви дами. Тези обвинявания смачкват доста в действителност сполучливи дами и те се отхвърлят. Човек обаче не би трябвало да обръща внимание на приказките, а да върви напред и да не се отхвърля. Постиженията му ще опровергаят слуховете. Аз върша тъкмо това. Всъщност казусът на хората, които измислят тези неща е, че не са постигнали нищо в живота си”.

Тя не отхвърля, че води първокласен живот.

„ Възможностите са големи, без значение на какъв брой години си. Важно е да работиш. Да работиш над себе си. В днешно време човек може да реализира всичко, силата на мисълта е голяма, няма граници. А аз съм мечтател по природа – мисля си, че мога да реализира всичко, което пожелая и за мен няма невъзможни неща”, твърди Малинская.

По думите й поддръжката на външния тип е сложна и комплицирана работа и изисква потреблението на всевъзможни вероятни способи. „ Естествено, в случай че пропуснеш подготовка и не си непрекъснат, няма хирургическа интервенция на света, която да ти помогне. А по отношение на корекциите - за какво не? Живеем в свят, в който можем да се възползваме от достиженията на науката и медицината - всичко е разрешено. Ако имаш предпочитание, за какво не?”, разяснява съветската Ким Кардашиян.

Фамилията Малинская не е псевдоним. Олеся я резервира след развода си с юриста Антон Малинский . Брак, за който не обича да приказва.

„ Когато се омъжих бях доста млада. Нямах визия какви качества би трябвало да има един мъж, тъй че Антон не е за образец. По-късно открих на какво държа. Мъжът до мен би трябвало преди всичко да е мъж, тъй като в днешно време това е необичайност. Освен това би трябвало да умее да носи отговорност за себе си, мен и фамилията. Друга значима линия е да умее да обича – любовта е най-важното нещо, с цел да може едно семейство да просъществува. Това е”, сподиля въпреки всичко младата жена.

Олеся Малинская беше специфичен посетител на седмицата на модата в София, където показа най-новата си сбирка. Това не е първото посещение на съветската звезда у нас и евентуално няма да е последното.

А в персонален проект мечтае за огромно семейство и комфортен дом с две деца.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР