Олексий Арестович, съветник на украинския президент Володимир Зеленски, призова украинците

...
Олексий Арестович, съветник на украинския президент Володимир Зеленски, призова украинците
Коментари Харесай

Украйна: Ще убием всички нашественици

Олексий Арестович, консултант на украинския президент Володимир Зеленски, прикани украинците да имат вяра в успеха и означи, че въоръжените сили на Украйна към този момент са получили оръжия от Съединени американски щати, нужни за освобождението на Херсон. Той приказва за това в ефира на Фейгин.Live.

На 24 февруари Русия стартира непредизвикана пълномащабна война против Украйна. Арестович съобщи, че украинските въоръжени сили ще убият всички съветски военнопрестъпници на украинска земя и ще освободят краткотрайно окупираните територии.

Арестович означи, че Украйна към момента не е почнала да получава оръжия по ленд-лийз програмата на Вашингтон и към момента не е получила помощ в размер на 12 милиарда $. Въпреки това Съединени американски щати към този момент са дали на украинската войска всичко належащо за освобождението на Херсон от нашествениците. Според съветника на Зеленски тази техника и оръжия към момента не са видяни на фронта, само че към този момент може да се каже, че такава помощ е получена.

„ Бавно ще убием всички и всичко и ще ги изведем отсам. Това е решен въпрос ", сподели Арестович. Той разяснява и съветската опасност, че РФ може да употребява нуклеарно оръжие. Арестович прикани украинците да имат вяра в украинската победа над окупаторите и да не се водят от съветската агитация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР